Hans Eva och Amanda Marklund

lördag 30 januari 2010

Fredag den 29 juni.

Detta är sista konferensdagen med seminarier. De två följande dagarna kommer att innehålla stora manifestationer och väckelsemöten. Även denna dag börjar med stark lovsång.
I och med att dagarna varit så intensiva och långa, de har startat 9.00 och slutat 21.00, hoppade vi över de två första passen och tog vi det lite lugnare på morgonen. Vi åt en god frukost ute i hotellträdgården.

Första passet vi deltog i talade Claudia Castellanos.
Hon startade med att fråga, vad är ditt mål och ditt syfte med liv?
Hon fortsatte sedan att tala om Abrahams liv. Han lyssnade på Herren tog emot en vision från Gud. För att komma till sitt syfte och få se visionen uppfylld var han tvungen att lyda. Han trodde på Gud han lämnade sitt land och sin släkt och fick se löftena uppfyllda och nådde syftet med sitt liv.

Några citat från Claudias undervisning. "Det är viktigt att lyda när Gud talar och gå dit han leder."
"Du skall inte bara ha en vision utan du skall också veta vart du ska och vad du skall ha den till Att veta vart vi ska inger hopp."


Claudia Castellanos predikar.

Eftermiddagen startade sedan med en helt fantastisk lovsångskonsert. Den leddes av Danilo Montero, psalmist och stark tillbedjare, mycket känd i Syd-Amerika. Han drog med hela auditoriet, 12 000 människor i hänförd lovsång och tillbedjan. Detta var den starkaste lovsångskonserten under konferensen. Gudsnärvaron var mycket påtaglig.


Danilo Motero i tillbedjan.





Colombianska kvinnor under lovsångskonserten

12 000 människor under lovsångskonserten.

Nästa pass hölls av Lorence Kong från Singapore. Han är en oerhört dynamisk pastor för en starkt växande G12 församling i Singapore. Han är också koordinator för G12 visionen i Asien.
I Asien brinner väckelse via G12 visionen i nationer som Kina, Indonesien, Indien, Korea och Filippinerna.


Pastor Lorence Kong predikar.

Han började med att proklamera att år 2010 är början till en ny tid. Han talade sedan om att Gud reser upp en ny generation, Josua generationen. Den nya generationen är en generation som intar landet. De talar inte bara om tro utan de går också.
För att vara en Josua generation som intar landet måste vi stå tillsammans och relatera till varandra.

Dagen avslutades sedan med en helt fantastisk dansföreställning över temat "Abrahams liv."
Till sist höll Cesar Castellanos ett starkt avslutningstal om familjen som grunden för väckelse.
Ett citat från hans avslutningstal, "Framgång är inte i första hand massorna, utan en hel familj som tillsammans tjänar Gud."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar