Hans Eva och Amanda Marklund

tisdag 26 januari 2010

Första konferensemötet

Söndag den 25 januari

Idag har vi varit på ett fantastiskt möte, det första konferensmötet. Vi kom till kyrkan 2 timmar före mötesstart. Utanför kyrkan ringlade köerna långa med tusentals hungriga människor som vill in. Lokalen fylldes med 12 000 människor och minst lika många får inte plats. Därför kör de dubbla konferenser.



Konferensens tema är ALCANZA TUS GENERACIONES som betyder VINN DIN GENERATION.



Mötet började 18.00 med en fantastisk lovsång, fullt ös, som förlöser en oerhört stark guds-
närvaro. Man blir bara berörd och det är omöjligt att hålla tillbaka tårarna i denna gudsnärvaro.




Kvällens möte fortsätter sedan med att närmsta mannen till Colombias president inledningstalar. Efter han tal kliver pastor César Castellanos och talar om Jesus och hela konferensen ber för presidentens rådgivare.



Under kvällen talar också pastor Ritchard Wess som är Europa koordinatorn för G12. Konferensen värd par pastorerna Claduia och César Castellanos talar också under kvällen. Pastor César håller en helt fantastisk predikan om Jesus.



Ett första och oerhört starkt konferensmöte är slut runt 22.00. vi lämnar konferenssalen omtumlade men glada och tacksamma över att få bada i denna miljö av gudsnärvaro och tro för multiplikation och skörd. I morgon kommer bilen och hämtar oss 8.00 för att ta oss till en heldag med undervisning, bön och lovsång samt underbar gemenskap med härliga pastorer från hela världen, samt med brinnande människor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar