Hans Eva och Amanda Marklund

söndag 24 januari 2010

Framme i Colimbia och Bogota

Lördag den 23 januari 2010.

Nu är vi på plats i Bogota. Resdagen blev en lång dag. Vi stod upp 03.30 på lördag morgon och flög från Göteborg 7.00 till Paris. Därifrån flög vi vidare till till Bogota. Flygresan från Paris tog 11 timmar. allt gick utmärkt.

Väl framme i Bogota blev vi omhändertagna på flygplatsen och skjutsade till hotell Radioson där vi bor tillsammans med övriga internationella pastorer som gästar konferensen.

Under lördagskvällen hade vi en underbar gemenskap med Lennart och Carolina Torebring, där vi åt en god middag och delade våra drömmar, Visioner och hjärtan med varandra. Vilken förmån att få vara tillsammans med dessa underbara vänner och kolleger De tillför oss så mycket.


Lennart och Carolina Torebring tillsammans med Hans och Eva Marklund.

Söndag 24 januari 2010.
Efter en god natts sömn har vi haft en underbar frukost ute i sol och värme på hotellets uteservering. Idag är det sol och ca. 20 grader på morgonen. Vi har delat frukost gemenskapen med härliga pastorer från Rumänien, Holland och England. Underbara människor som brinner för Gud och att vinna sina nationer och sitt folk.
Nu väntar en dag med sightseeing med guide. I kväll kommer det första mötet med församlingen i Bogota. Vi ser verkligen fram emot det.

Några bilder från dagens sightseeing.

Vi dricker Colombia kaffe.


Patrullerande Colombianska poliser.


Typisk gatubild

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar